Venno: pallitunnetus on kehv ja löögitehnika jätab soovida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: Sille Annuk

Eesti võrkpallikoondis alustas täna Kalevi spordihallis toimuvat nelja meeskonna sõprusturniiri 3:1 võiduga Läti üle. Vaatamata võidule ei olnud Eesti põhipommitaja Oliver Venno oma esitusega rahul.

«Mõnus oli üle pika aja jälle võistlusolukorras mängida, kuid vorm võiks parem olla,» rääkis Venno pärast kohtumist. «Pallitunnetus on kehv ning löögitehnika jätab soovida.»

Koondise diagonaalründaja sõnul lõppes klubihooaeg varakult ning koondis alustas pallitrennidega alles juulis, seega pole piisavalt tunnetust lihvida saanud.

Koondise peatreener Avo Keel rääkis enne turniiri, et tal on kolm võrdselt head diagonaalründajat (Venno, Mart Tiisaar ja Argo Meresaar) ning valiku teeb alles pärast sõprusmänge. Konkurets sunnib ka Vennot rohkem pingutama: «Eks ma pingutan koguaeg. Kui treener otsustab, et jään koondisest välja, siis jään välja.»

Homme kohtub Eesti Soomega ning siis on Vennol puhkepäev. Kui täna ei mahtunud Tiisaar koondisesse ning Venno jagas mänguaega Meresaarega, siis homme Soome vastu hakkavad Soome vastu ründama Tiisaar ja Meresaar.

Venno lõi täna 21st tõstest kaheksa palli punktiks, Meresaare saldoks jäi 12st kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles