Sokk: võtsime liiga kergekäeliselt kolmepunktiviskeid

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Tiit Sokk.
Eesti koondise peatreener Tiit Sokk. Foto: Peeter Langovits

Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk tunnistas pärast EM-valikturniiril Serbialt saadud kaotus 63:88, et vahepeal läksid hoolealused liiga kergekäeliselt kolmeseid viskama. Selle asemel tulnuks palli rohkem hoida ja viskekohad paremini välja mängida.

«Teisel poolajal mängisime rünnakul rohkem üks-ühe vastu ja suutsime serblastest mööda minna küll,» rääkis Sokk. «Kiirustatud visked lõid meid rütmist välja ja seepärast oli esimene poolaeg pisut paha.»

Mängu algus, kus Eesti suutis esimesed viis minutit hoida seisu tasakaalus, pakkus Sokule rahuldust. «Soovisime sellist mängu edasi hoida, aga just siis tulid sisse mõned pallikaotused ja vastane viskas vastu kõrge tabavusprotsendiga kolmeseid,» nentis peatreener.

Sokk leidis Serbia vastu mänguminuteid kõigile meestele ja seejuures ei pidanud keegi rassima platsil 30 minutit. Treeneri ja mängijate sõnul on kaks järgmist mängu Islandi ja Slovakkiaga tabeli mõttes olulisemad ja nendeks tuli säilitada jõudu. Esmaspäeval mängib Eesti võõrsil Islandiga, neljapäeval samuti võõrsil Slovakkiaga.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles