Beckham sattus veidrasse seksiskandaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katherine Jenkins
Katherine Jenkins Foto: SCANPIX

Briti jalgpallur David Beckham sattus eile kummalisse seksiskandaali, kui Walesi ooperistaar Katherine Jenkins avaldas Twitteris, et kuuldused tema ja Beckhami armuafäärist ei vasta tõele, vahendab The Sun.

«Olen lugenud kohutavaid kuulujutte ja tahtsin, et te teaksite, et ma täielikult eitan afääri David Beckhamiga,» kirjutas 32-aastane Jenkins oma Twitteris. «Need kuulujutud on valed ja valusad.»

Asja tegi aga kummaliseks see, et paljudele tuli tema avaldus üllatusena, kuna sellist kõlakat pole tegelikult levinud.

Jenkins tegi aga selle teema kohta koguni viis postitust, kirjutades, et on oma elus Beckhamiga vaid kahel korral kohtunud. «Oleme kohtunud kahel korral: 2010 aastal Military Awards’il ja 2012 aasta veebruaris käisime sõpradega koos väljas, see oli tavaline lõbus õhtu,» kirjutas Jenkins. «Et kõik selge oleks – ma pole kunagi temaga omaette olnud ja ma pole kunagi temaga kohtumist kokku leppinud.»

Jenkinsi avaldus tekitas Twitteris paraja tormi ning paljud imestasid, et naine sellise jutuga lagedale tuli. Tuhanded postitasid seejärel enda Twitterisse, et ka nemad pole kunagi Beckhamiga maganud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles