Kevin Korjus pidi Silverstone'is leppima 15. kohaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Gravity Sport Management

Kevin Korjus sai vormel-Renault 3.5 sarja Silverstone'i etapi teises võistlussõidus 15. koha. Kodupubliku ees võitis Sam Bird.

13. stardikohalt alustanud Korjus tegi hea stardi ja tõusis korraks isegi kaheksandaks, kuid autol nappis siiski loodetud kiirust ja nii pidi eestlane järjest kohti käest andma, tulles üle lõpujoone 15. positsioonil.

Etapi võitis Sam Bird (ISR), kellele esikoht langes sülle eelviimasel ringil, kui senine liider Marco Sörensen rehvipurunemise tagajärjel rajalt välja sõitis. Teise koha sai Antonio Felix da Costa (Arden) ja kolmanda Korjuse meeskonnakaaslane Tech 1 Racingust Jules Bianchi. Esikolmik mahtus kahe sekundi sisse, Korjus kaotas Birdile finišis minuti ja 7,2 sekundiga.

MM-sarja üldtabelis on Korjus 49 punktiga jätkuvalt 9. kohal, juhib hollandlane Robin Frijns (Fortec) 131 punktiga. Bird on 126 punktiga teine ja Bianchi 125 punktiga kolmas. Meeskondlikus arvestuses on Tech1 aga 174 punktiga liider, Fortecil on teisena 160 punkti.

Sarjas jääb sõita veel kolm kahest sõidust koosnevat etappi Hungaroringil, Prantsusmaal Paul Ricardi ringrajal ja Kataloonias. Ungaris võisteldakse 15.-16. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles