Ojamaa ja Motherwell jäid napilt võiduta

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: SCANPIX

Henrik Ojamaa koduklubi Motherwell mängis Šotimaa jalgpalli kõrgliiga neljandas voorus heitluse lõpus oma võidu maha ja pidi leppima St. Mirreni vastu vaid 1:1 viigiga.

Motherwelli jaoks algas Fir Parkil kõik suurepäraselt kui juba teisel minutil Michael Higdon oma endise koduklubi võrgu sahisema pani, kirjutab Soccernet.ee.

Motherwelli jaoks tundus mäng kulgevat meelepäraselt ja nii lahkus 76. minutil platsilt viimase vahetusena ka Eesti koondise ründaja Ojamaa, kelle asemel toodi väljakule 19-aastane poolkaitsja Zaine Angol.

Tõsisem tulevärk oli aga veel ees, kui esmalt võõrustajate kaitsja Shaun Hutchinson 88. minutil punase kaardi teenis ja Motherwelli vähemusse jättis, pärast mida heitluse neljandal üleminutil vahetusest sekkunud 17-aastane Thomas Reilly St. Mirreni viigivärava lõi.

Võiduga oleks Motherwell liigatabeli tippu tõusnud, kuid kaotatud kaks punkti tähendavad seda, et pärast nelja mängu asutakse alles viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles