Hooaega kohutavalt alustanud Madridi Real ostab lõpuks Luka Modrici

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric
Luka Modric Foto: SCANPIX

Selle suve üks pikemalt kõne all olnud üleminekusaaga on lõpuks ühele poole jõudmas, kui Tottenham nõustus oma poolkaitsja Luka Modrici müüma Madridi Realile.

Real tegi eile õhtul Modrici eest 41 miljoni euro suuruse pakkumise ning nüüd otsustas Tottenham selle ka vastu võtta. Inglismaa klubi lootis pikalt, et neil õnnestub Modrici eest teenida 44 miljonit eurot, kuid lõpuks lepiti siiski natuke väiksema summa. Modric peab nüüd veel läbima meditsiinilise testi ning siis saab üleminek ka ametlikuks, kirjutab Sportsmail.

«Luka Modric on suurepärane mängija ja hea meelega näeksime teda ka edaspidi enda meeskonna ridades. Samas on meil hea meel, et ta liitub Realiga. Plaanime edaspidi teha produktiivset koostööd,» sõnas Tottenhami esimees Daniel Levy.

Reali jaoks on tänavune hooaeg alanud küllaltki ebaõnnestunult, kui Hispaania liigas on kahe kohtumisega teenitud vaid üks punkt ja tabelis ollakse sellega 16. kohal. Lisaks kaotati 2:3 ka Hispaania superkarika avakohtumine FC Barcelonale.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles