Bosnia rahvusmeeskond loodab täieneda serblaste ja sloveeniga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratko Varda (paremal)
Ratko Varda (paremal) Foto: ITAR-TASS
Suvel Euroopa meistrivõistluste lisavalikturniiril osalev Bosnia ja Hertsegoviina korvpallikoondis võib täieneda kolme mängija võrra.

Finaalturniiri kohta jahtiva meeskonnaga võivad liituda serblased Ratko Varda ja Zlatko Jovanovic ning sloveen Hasan Rizvic, kirjutab fibaeurope.com.

Bosnia ja Hertsegoviina Korvpalliliidu esindaja Zdravko Knezevici sõnul on lootust, et suvel saab mängudes Belgia ja Portugali vastu kõiki kolme väljakul näha.

«Serbia Korvpalliliidu esindajad on nõustunud Varda ja Jovanovici meile loovutama,» sõnas Knezevic. «Arvatavasti ei tule meil Rizvici osas ka sloveenidega probleeme. Sama ei saa öelda aga Olimpija keskmängija Mirza Begici kohta, kuna tema puhul puudub meil nõusolek nii Sloveenia alaliidult kui ka mängijalt endalt.»

Euroopa meistrivõistlustele jõudmiseks tuleb Bosnial A-alagrupis alistada kõigepealt Belgia ja Portugal ning seejärel B-alagrupi, kus mängivad Itaalia, Prantsusmaa ja Soome, võitja.

«Loodame, et FIBA lubab Vardal, Rivicil ning Jovanovicil meie koosseisus suvel väljakule joosta,» lisas Knezevic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles