Hispaania tippklubid plaanivad suurpuhastust

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Villa
David Villa Foto: AP / Scanpix
Hispaania jalgpalli suurklubid Madridi Real, FC Barcelona ja Valencia plaanivad oma meeskondades teha järgmiseks hooajaks suurpuhastuse.

Väljaande Sport sõnul tahab Real Madridi tulevane president Florentino Perez lisada meeskonda hispaanlasi ning on seadnud võimalikeks eesmärkideks Xabi Alonso, Fernando Torrese, David Villa ja Fernando Llorente ning teisigi staare, kirjutab soccernet.ee.

Barcelona on samal ajal väidetavalt tegemas pakkumist Samuel Eto’o võimalikule asendajale Sergio Aguerole, seda juhul, kui kamerunlane peaks lahkuma Chelsea’sse või Interisse.

Kui Victor Valdes ei uuenda oma lepingut Kataloonia klubiga ning lahkub Milani, siis ollakse valmis tegema pakkumist Sergio Asenjole ning lisaks on klubi valmis müüma ka Sylvinhot ning Aleksandr Hlebi, keda tahetakse vahetada Cesc Fabregase vastu.

Valencial on plaanis kõrvaldada oma hiigelvõlad ning selle nimel ollakse valmis müüma oma kahte suurimat staari David Silvat ning David Villat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles