Toobali jalas avastati kaks väikest rebendit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: CEV

Eesti võrkpallikoondise sidemängija Kert Toobal käis täna doktor Mihkel Mardna juures uuringutel ning tema säärelihases avastati kaks väikest rebendit. Ta vigastas jalga laupäevases 2:3 kaotusmängus Soome vastu.

«Valupiirini võib ta pingutada, kuid hea uudis see meie jaoks ei ole,» rääkis koondise peatreener Avo Keel. Veel ei osanud ta öelda, kas Eesti saab põhisidemängijat kohtumistes Suurbritanniaga kasutada. «Elame üks päev korraga. Väike tõenäosus on ka vigastuse süvenemiseks, kuid Kert tunnetab ise oma piire,» selgitas Keel, kelle sõnul on Toobalil ka varem sama vigastus olnud.

Eesti kohtumised Suurbritanniaga toimuvad kolmapäeval ja neljapäeval Kalevi spordihallis algusajaga 19.00. Nendest mängudest kujuneb valikturniirieelne peaproov ning erinevalt nädalavahetusel toimunud turniirist läheb Eesti mängima oma parima koosseisuga. «Võtame neid mänge nagu kohtumisi mõisa peale,» ütles Keel pärast pühapäevast 0:3 kaotust Türgile.

EM-valikturniir algab 7. septembril Belgias, kus Eesti alagrupivastasteks on lisaks võõrustajamaale ka Holland ja Iisrael. Turniiri teine osa algab 14. septembril Tallinnas. Otse EMile pääseb vaid alagrupi võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles