Kuulujutud seostavad Räikköneni taas Ferrariga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Tänavuseks hooajaks taas vormel-1 karusselliga liitunud soomlane Kimi Räikkönen on seni näidanud head hoogu ja MM-sarja üldarvestuses hoiab ta viiendat kohta. Head esitused on aga tekitanud küsimuse, millises meeskonnas sõidab Räikkönen järgmisel aastal.

2007. aastal Ferrari ridades maailmameistriks tulnud Räikköneni on teiste seas seostatud taas ka Ferrariga, kuid soomlase liitumist Itaalia tiimiga peetakse siiski ebatõenäoliseks, kirjutab Autosport.

Eelkõige eeldatakse, et Räikkönen sõlmib tulevaks hooajaks praeguse tööandja Lotusega uue lepingu.

«Esmalt keskendun ma käimasolevale hooajale ja tahan igal võistlusel heidelda kõrgete kohtade eest. Kui meeskonnal läheb ühel aastal hästi, siis see ei tähenda automaatselt, et neil läheb hästi ka järgmisel aastal. Kõik arvavad, et läheme ainult paremaks, kuid see ei pruugi nii minna,» sõnas Räikkönen.

MM-sarjas viiendal kohal oleval Räikkönenil on koos 116 punkti. Liider on Ferrari piloot Fernando Alonso 164 silmaga, teine on Mark Webber 124ga ja kolmas Sebastian Vettel 122ga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles