Veider seksiskandaal tekitas Beckhamites hämmingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham abikaasa Victoriaga.
David Beckham abikaasa Victoriaga. Foto: SCANPIX

Briti jalgpallur David Beckham sattus nädalavahetusel kummalisse seksiskandaali, kui Walesi ooperistaar Katherine Jenkins avaldas Twitteris, et kuuldused tema ja Beckhami armuafäärist ei vasta tõele. Naise «paljastus» tekitas aga segadust nii fännides kui ka Beckhamites.

«Olen lugenud kohutavaid kuulujutte ja tahtsin, et te teaksite, et ma täielikult eitan afääri David Beckhamiga,» kirjutas 32-aastane Jenkins oma Twitteris. «Need kuulujutud on valed ja valusad.»

Pärast Jenkinsi avaldust eitas selliseid kõlakaid ka Beckhamite esindaja, kuid lähedalseisvate isikute sõnul tegid need jutud Victoria Beckhamile haiget, vahendab Daily Mail.

«Kogu see asi ajas teda hämmingusse,» rääkis allikas kõmulehele. «Aga samas Victoria mõistab, et Katherine tahtis lihtsalt ennast selliste kuulujuttude eest kaitsta.»

Allika sõnul on Victoria peamine mure, et tema perekonda, kus kasvavad neli last – 13-aastane Brooklyn, 9-aastane Romeo, seitsmeaastane Cruz ja 13-kuune Harper –, ei kistaks mingisse seebiooperisse. «Victoria ja David on koos üsna palju läbi elanud ja nad armastavad teineteist. Victoria ei kavatsegi lasta oma perekonda Twitteri seebiooperisse kiskuda,» rääkis allikas. «Need kuulujutud ei vasta tõele, aga sellegipoolest teevad need haiget.»

David Beckham on varemgi seksiskandaalidesse sattunud, neist tõsiseim oli 2004. aastal, kui tema endine assistent Rebecca Loos väitis, et neil oli neljakuuline armuafäär, Beckhami sõnul oli see jutt naeruväärne. «Ma ei flirdi teiste naistega, minu jaoks on olemas vaid Victoria,» ütles Beckham toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles