Laupäeval toimub heitjate seeriavõistluse viimane etapp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Mätas.
Risto Mätas. Foto: Liis Treimann

Heitjate seeriavõistluse viies ning ühtlasi ka selle hooaja viimane etapp toimub laupäeval, 1. septembril Tallinnas TTÜ staadionil ja Audentese staadionil.

Heitjate seeriavõistlusel võtavad teiste seas mõõtu ka käesoleva aasta Eesti meistrid ning rahvusvahelistel tiitlivõistlustel osalenud sportlased. Odaviskajatest võistlevad näiteks Risto Mätas, Marko Jänes, Tanel Laanmäe, Raine Kuningas ja Linda Treiel.

Teistel heitealadel on samuti võistlemas meie paremik – nii on kettaheites stardis Priidu Niit ja Martin Kupper, vasaraheites Martin Lehemets ja Genro Paas ning naiste samal alal Kati Ojaloo ja  Ksenia Safonova, naiste kettaheites Anu Teesaar ja Kätlin Tõllasson, kuulitõukes Raigo Toompuu ning naiste samal alal nädalavahetusel Eesti A-vanuseklassi rekordi 17.70ni viinud Kätlin Piirimäe.

Heitjate seeriavõistlusel on kavas kõik heitealad. Vasaraheitevõistlus toimub algusega kl 11 TTÜ staadionil.

Teistel heitealadel selgitatakse paremik Audentese staadionil, kus võistlused algavad kl 12.00. Võistluse detailse ajakava leiab Eesti Kergejõustikuliidu kodulehelt.

Pikkade traditsioonidega heitjate seeriavõistlus toimub juba 43. aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles