Nabi sihib EMilt medalit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi (punases) .
Heiki Nabi (punases) . Foto: Liis Treimann.
Märtsi lõpus Vilniuses toimuvatelt Euroopa meistrivõistlustelt loodab Eesti suurim lootus Heiki Nabi naasta medaliga.

«Mis eesmärgiga ikka sportlane läheb tiitlivõistlustele? Eks ikka tahaks ju võimalikult hästi esineda ja kõrget tulemust saavutada,» ütles Nabi ERR Spordile.

2006. aastal maailmameistriks kroonitud, kuid kahel viimasel EM-il esimesena poodiumilt välja jäänud Nabil on üle pika olnud vigastustevaba periood. «Praegu on viimane pool aastat päris terve olek ja saanud korralikult harjutada,» lisas maadleja.

Lisaks Nabile võistlevad Vilniuses kreeka-rooma maadluses ka Anar Zeinalov (kuni 55 kg), Erkki Alak (kuni 74 kg) ja Eerik Aps (kuni 84 kg). Vabamaadlejate au kaitseb Leedus Raido Jalas (kuni 74 kg).

Kui Nabilt ootab medalivõitu ka maadlusliidu uus peatreener Toomas Proovel, siis ülejäänud koondise puhul on tal veidi madalamad eesmärgid. «Igal võidul on väga suur tähtsus ja iga võit on väga tugev tulemus,» lausus Proovel.

Euroopa meistrivõistlusted algavad Vilniuses 31. märtsil, Heiki Nabi asub matile 5. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles