Laupäeval selgub Eesti meister rannajalgpallis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpalliväljak.
Rannajalgpalliväljak. Foto: Mihkel Maripuu

Eeloleval laupäeval kell 10 algavad Arigato Spordiklubi Kalju Rannaspordikeskuses rannajalgpalli meistrivõistluste otsustava etapi mängud.

Tiitli eest võitlevad reaalselt veel vaid kaks meeskonda - Augur/Autoasi ja Peugeot. Mõlemal seisab laupäeval ees kaks mängu ehk veel on võimalus teenida 6 lisapunkti. Hetkel juhib Augur/Autoasi kahe punktiga.

Augur/Autoasi kohtub laupäeval FC Üksjalgvärav/Vitamin Well ja Beregy United/Sillamäe meeskonnaga. Peugeot omakorda peab tiitliheitluses püsimiseks kindlasti võitma Pärnu Vapruse ja FC Üksjalgvärav/Vitamin Welli.

Meistriliiga kolmanda koha peale on samuti kõva võitlus, sest lausa kolmel meeskonnal on võimalus võita pronksmedalid. Hetkel on edetabelis kolmandal kohal Nõmme Kalju, kes on võitnud 14 mängu ja kogunud 37 punkti, kuid pidamata vaid üks mäng ja seda samuti pronksi ihkava Valicecar meeskonna vastu.

Valicecar meeskond on kogunud 12 võitu ja 35 punkti ja neil on pidamata veel kaks kohtumist. Esimene mäng peetakse Beregy United/Sillamäe ja teine kohtumine Nõmme Kalju vastu. Kolmas meeskond, kellel on veel võimalus saavutada hinnaline kolmas koht, on Nõmme BSC/Triobet, kellel on pidamata kohtumised Pärnu Vapruse ja Beregy United/Sillamäe vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles