Tänane Meistrite liiga loos võib tuua surmagrupi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali mängijad.
Madridi Reali mängijad. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas selgusid kolmapäeva õhtul viimased meeskonnad, kes pääsesid põhiturniirile ning täna loositakse meeskonnad alagruppidesse. Võimalik on ka tõelise surmagrupi moodustumine.

32 põhiturniirile jõudnud meeskonda jagatakse kaheksasse neljaliikmelisse alagruppi. Ühtlasi on võimalik, et kokku saab tõeline surmagrupp. Kui esimeses tugevsgrupis on vaid Euroopa tõelised tipud, siis teisest tugevusgrupist on kahtlemata nimekaim Manchester City, kolmandast tugevusgrupist paistavad enim silma Torino Juventus ja PSG ning neljandast Saksamaa meister Dortmundi Borussia.

Ühtlasi on võimalik, et ühte alagruppi saavad kokku Hispaania, Inglismaa, Itaalia ja Saksamaa meister ehk siis Madridi Real, ManCity, Juventus ja Borussia.

Esimene tugevusgrupp: Londoni Chelsea, FC Barcelona, Manchester United, Müncheni Bayern, Madridi Real, Londoni Arsenal, FC Porto, AC Milan.

Teine tugevusgrupp: Valencia, Benfica, Donetski Šahtar, Peterburi Zenit, FC Schalke, Manchester City, Braga, Kiievi Dinamo.

Kolmas tugevusgrupp: Olympiacos, Amsterdami Ajax, Anderlecht, Juventus, Moskva Spartak, PSG, Lille, Galatasaray.

Neljas tugevusgrupp: Glasgow Celtic, Dortmudi Borussia, Borissovi BATE, Zagrebi Dinamo, Cluj CFR, Malaga, Montpellier, Nordsaelland.

Loos algab Eesti aja järgi kell 18.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles