Lauakuningas Talts: pallid kukkusid mulle ise kätte

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts
Janar Talts Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondise tsenter Janar Talts tunnistas pärast EM-valiksarjas Slovakkias saadud 84:70 võitu, et seekord kukkusid lauapallid talle ise kätte.

«Midagi erilist ei pidanud ma nende saamiseks tegema,» sõnas 16 lauapalli kogunud Talts tagasihoidlikult. «Jalad olid tegelikult raskemad kui tavaliselt, kuid õnneks ei pidanud ma väga palju hüppama, pallid kukkusid ise mulle pähe.»

Talts viibis väljakul üle 33 minuti ja lisaks lauas valitsemisele, tõi ta Eesti koondise heaks 15 punkti. Mängu viimastel minutitel oli ta ilmselgelt väsinud, kuid pidas platsil kenasti vastu. «Dikteerisime küll mängu algusest peale, aga lõpuks oli ikkagi olukord, kus mäng tuli justkui kaks korda ära võtta,» viitas ta olukorrale, kui vahepeal turvalisena näinud eduseis sulas neljanda veerandaja alguses vaid kahepunktiliseks.

Peatreener Tiit Soku sõnul suudeti aga pärast mõtlemisaega raskest seisust välja tulla. «Vahepeal võtsime vastu palju valesid otsuseid. Vaatasime oma asjad ümber ja mäng muutus kohe paremaks,» märkis Sokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles