Kehra, Viimsi ja Serviti alustasid Tallinna turniiri võidukalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: shutterstock.com

Tallinnas algas täna klubimeeskondade käsipalliturniir Tallinn Cup 2012.

Esimeses mängus kohtusid omavahel HC Kehra/Daisy ja Aruküla meeskond. Mäng lõppes Kehra/Daisy võiduga 40:22, poolaeg 22:8. Võitjameeskonna resultatiivseim mängija oli Kaspar Lees 10 väravaga, Aruküla resultatiivseim Rudolf Põld 7 väravaga. Mängu parimateks valiti Indrek Napsep Kehra poolelt ja Rudolf Põld Aruküla poolelt.

Päeva teises mängus kohtusid omavahel Viljandi HC ja HC Viimsi/Tööriistamarket. Kohtumine lõppes Viimsi/Tööriistamarketi võiduga 24:20, poolaeg 14:10. Võitjate poolelt oli Sten-Erik Lepp 7 väravaga resultatiivseim ning Viljandi poolelt viskas Kristo Voika 8 väravat. Mängu parimad olid Rasmus Ots Mulgimaalt ja Timo Hännikäinen Viimsist.

Kolmandas mängus kohtusid omavahel SK Tapa ja Põlva Serviti. Serviti võitis tulemusega 29:16, poolaeg 16:8, võitjate resultatiivseim oli selles mängus Roman Ayzatullov, kes valiti ka meeskonna parimaks mängijaks. Tapa meeskonnast viskas Siimo Tänavots 5 väravat. Parimaks Tapa meeskonna mängijaks selles mängus valiti Siim Sell.

Täna kohtuvad omavahel veel Siuntio IF ning Aruküla, kell 18:20 HC Viimsi/Tööriistamarket ning HC Kehra/Daisy,  kell 19:40 Põlva Serviti – Viljandi HC  ja kell 21:00 SK Tapa – Siuntio IF. Mängud peetakse Kristiine Spordihallis (Forelli tn 12).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles