Rakvere Tarvas ootab ameeriklast

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskonnaga on liitumas ameeriklasest tagamängija Brandis Raley-Ross, kes mullu pallis samuti Eestis, Tallinna Kalevi ridades.

Tarva peatreeneri Andres Sõbra sõnul ilmutas Raley-Ross ise huvi Tarvas mängimiseks. Väike vaidlus peeti vaid mehe palga suhtes, ent esmaspäevaks oodatakse 188 cm pikkust meest treeningutele.

«Eks esmaspäeval on näha, kas ta kohale tuleb,» sõnas Sõber, ent lisas, et tegemist on just sellise mehega, keda ta oma klubi tagaliini soovib. «Mullu korraldas ta meiegi vastu ühes mängus päris korraliku kontserdi.»

Möödunud hooajal viskas Raley-Ross Eesti meistriliigas keskmiselt 17,3 punkti, mis oli kogu liigas paremuselt kolmas näitaja.

Lisaks ameeriklasele on Tarvas jätkuvalt läbirääkimistes ka mullu meeskonnas pallinud lätlase Juris Umbraškoga. Sõbra sõnal oleks koht meeskonnas mõlemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles