ManCity kulutas eile meeletult raha, ka Tottenham tegi kaks suurostu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javi Garcia (paremal).
Javi Garcia (paremal). Foto: SCANPIX

Kevadel Inglismaa jalgpallimeistriks kroonitud Manchester City tugevdas üleminekuakna viimasel päeval usinalt meeskonda ning kulutati selleks loomulikult hulganiselt raha.

ManCity suurimaks ostuks oli eile seni Lissaboni Benficas mänginud 25-aastase poolkaitsja Javi Garcia soetamine, kelle eest tuli lauale laduda 20 miljonit eurot. Kaitsev poolkaitsja hakkab kandma särki numbriga 14.

Veel tugevdas City ka keskkaitset, kuhu hangiti 19-aastane andekas serblane Matija Nastasic. Keskkaitsja eest tuli tema endisele tööandjale Fiorentinale lauale laduda 15 miljonit eurot.

Milano Interist hankis City veel 4 miljoni euro eest 31-aastase äärekaitsja Maiconi, lisaks viidi lõpule Scott Sinclairi ületulek Swansea City’st. 23-aastase Sinclairi eest maksti kuni 10 miljonit eurot. Veel hangiti 34-aastane puurilukk Richard Wright.  

Kaks märkimisväärset ostu tegi ka Tottenham, kes hankis endale Lyonist väravavahi Hugo Llorisi ja Fulhamist ründaja Clint Dempsey. 25-aastase Llorisi eest maksti umbes 10 miljonit eurot ja 29-aastase Dempsey eest 7,5 miljonit eurot. Erinevate boonustega võib Llorisi hind tõusta 15 miljoni euroni.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles