Kail Piho ja Han-Hendrik Piho kahevõistluse GP etapil punktikohal

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kail Piho
Kail Piho Foto: Priit Simson / Postimees

Kahevõistlejate suvine GP-sari jätkus Saksamaal Oberstdorfis, kus eile hilisõhtul toimunud etapil oli meie parimana Kail Piho 18. kohal. Oma esimesed GP-sarja punktid sai Han-Hendrik Piho olles 27.

 

Hüppevoorus oli eestlastest edukaim Han-Hendrik Piho, kelle 121,5 meetrine õhulend andis 16. koha (+1.30), Kail Piho oli 119 meetrise hüppega 20. kohal (+1:44), Karl-August Tiirmaa 29. (114,5 m, + 2:10) ja Kristjan Ilves 113 meetrise hüppega 35. (+2:39).

Kaheksa soojakraadi ja vihmaga peetud 10 km suusarollerisõidus oli eestlastest kiireim Kail Piho, kes päeva 17. sõiduajaga tõusis hüpete 20. kohalt 18. positsioonile.

Han-Hendrik Piho teenis oma esimesed GP sarja punktid ületades finišijoone 27. kohal. Karl-August Tiirmaa kukkus märjal rajal ja nii lõppes tema võistlus 41. kohaga. Koondise noorim liige Kristjan Ilves oli 47. Etapivõidu teenis sakslane Johannes Rydzek austerlase Bernhard Gruberi ja kaasmaalase Eric Frenzeli ees.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles