Serviti ja Kehra jagavad esikohta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting. Foto: Toomas Huik

Kristiine Spordihallis jätkub klubimeeskondade käsipalliturniir Tallinn Cup 2012. Pärast teist mängupäeva on Põlva Servitil ja HC Kehra/Daisyl 8 punkti, Siuntiol 4 punkti, Aruküla 2, SK Tapa 2, Viljandi HC 2, HC Viimsi/Tööriistamarket 2 punkti.

SK Tapa ja Aruküla vaheline mäng lõppes 25:18 Tapa meeskonna võiduga. Mängu parimateks mängijateks valiti Siim Normak Arukülast ning Siimo Tänavots SK Tapa meeskonnast. Resultatiivsemad olid Aleksander Oganezov ning Siimo Tänavots 5 väravaga ning Arukülast Rauno Esop 6 väravaga.

Viljandi HC  mängis HC Kehra/Daisyga ning kaotas 23:32. Viljandi resultatiivseim mängija oli Robert Lõpp 7 väravaga, meeskonna parimaks mängijaks selles kohtumises valiti Rasmus Ots. HC Kehra/Daisy poolelt oli resultatiivseim Indrek Normak 6 väravaga ning parim mängija selles matšis Mikola Naum.

Siuntio IF ja Põlva Serviti mängu võitis Serviti tulemusega 28:18. Parimaks mängijaks valiti Patrick Grönberg, kes oli ka oma võistkonna resultatiivseim 6 väravaga. Serviti parim oli Hardi Kuimets, resultatiivseim Ardo Puna ja Roman Ayzatullov 5 väravaga.

Aruküla mängis HC Viimsi/Tööriistamarketiga ja võitis mängu tulemusega 25:23. Kohtumise parimateks mängijateks valiti Rauno Esop Arukülast ning Priit Poks Viimsist. Esop oli ka oma meeskonna resultatiivseim 7 väravaga. Tööriistamarketist viskasid enim 5 väravat Sten-Erik Lepp ja Priit Poks.

02.september 2012 ajakava:

17:00 HC Kehra/Daisy - Põlva Serviti

15:40 Aruküla - Viljandi HC

14:20 HC Viimsi/Tööriistamarket - SK Tapa

13:00 HC Kehra/Daisy - Siuntio IF

11:40 Põlva Serviti - Aruküla

10:20 SK Tapa - Viljandi HC

09:00 Siuntio IF - HC Viimsi/Tööriistamarket

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles