Tanel Leok tõusis MM-sarjas tänavu esmakordselt poodiumile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok Lieropi MM-etapil.
Tanel Leok Lieropi MM-etapil. Foto: Suzuki

Motokrossi MM-sarjas tegi Tanel Leok tänavuse hooaja parima võistlusnädalavahetuse, kui sai Lieropi rajal sõidetud Beneluxi GP-l kolmanda koha.

Avasõidus sai Suzukil kihutav Leok neljanda ja teises kolmanda koha. Mõlemad sõidud võitis MM-sarja üldliider Antonio Cairoli. Esimeses sõidus kaotas Leok talle 44,1 sekundiga ning lasi endast ette Maximilian Nagli ja Ken de Dyckeri (mõlemad KTM).

Teises sõidus kaotas Leok Cairolile 23,8 sekundiga, teine oli sedapuhku de Dycker ning samas järjestuses tõusid mehed ka etapi poodiumile. Gert Krestinov sai avasõidus 18. ja teises 15. koha ning oli kogutud 9 punktiga etapi kõkkuvõttes 17. kohal.

MM-sarja üldarvestuses on Leokil nüüd kaheksandana 338 punkti, juhib Cairoli 592 punktiga, edestades Clement Desalle'i ja Gautier Paulini. Krestinov on kogunud neljalt etapilt 31 punkti ja on 29. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles