Van Persie kolm väravat tõid ManU-le ajaloolises matšis võidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Van Persie väravat tähistamas.
Robin Van Persie väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Manchester United teenis Inglismaa kõrgliigas tänavuse hooaja teise võidu, kui võõrsil alistati 3:2 Southampton. ManU jaoks oli tegemist ajaloolise kohtumisega, kuna nende juhendaja sir Alex Fergusoni jaoks oli see 1000. kohtumine peatreenerina Inglismaa kõrgliigas.

Matš algas koduvõistkonnale hästi, kui Rickie Lambert viis nad 16. minutil juhtima. 23. minutil viigistas aga Robin van Persie kohtumise seisu ja selle tulemusega mindi ka poolajale.

55. minutil asus Southampton taas juhtima, kui täpne oli Morgan Schneiderlin. Kohtumise lõpp kuulus aga ManU-le ning van Persie 87. ja 90.+2. minuti väravad tõid neile 3:2 võidu. Seejuures jättis van Persie teisel poolajal realiseerimata ka penalti.

Teises samal ajal toimunud matšis tegid Newcastle United ja Aston Villa 1:1 viigi.

Turniiritabelis kerkis ManU kuue punktiga viiendaks. Liider on Londoni Chelsea üheksa silmaga. Seitse punkti on kogunud Swansea City, West Bromwich ja Manchester City.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles