Janar Talts: väsimuse kaela ei taha seda kaotust ajada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts ei suutnud Eestit täna võidule aidata.
Janar Talts ei suutnud Eestit täna võidule aidata. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eesti korvpallikoondise mängijad olid pärast suurt kaotust Iisraelile väga löödud.

«Vastased olid selleks kohtumiseks väga põhjalikult valmistunud, rünnakul mängisid nad eriti hästi,» rääkis Janar Talts mängujärgselt.

«Alguses mängisime üle mingites olukordades. Meie trump on visked ja kui me neid ära ei pane, siis erilist võidulootust pole,» lisas ta. Eesti tabas täna viskeid väljakult 26,2-protsendilise täpsusega (61/16).

«Väsimuse kaela ei taha ma küll midagi ajada, minul on selles tsüklis palju raskemaid mänge olnud. Sellises õhkkonnas mängida.. Kindlasti tahame valiksarja positiivselt lõpetada ning läheme järgmistele kohtumistele vastu võidumõtetega,» lisas ta.

«Häälestus oli hea ja hurraa oli sees, aga saime vastu pead. Toodi meid maa peale tagasi,» lisas Reinar Hallik. Kui Talts ei tahtnud kaotuse põhjusena väsimust välja tuua, siis Halliku sõnul võis suuremat koormust kandvatel mängijatel siiski väsimus tunda anda.

«Paljud meie visked põrkasid vastu korvirõnga esiotsa ja see näitab, et jõuvarud on otsas. Eks põhimehed mängivad palju ja neil on jalad ka veidi töntsimaks jäänud selle tsükliga,» lisas Hallik.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles