Tiit Sokk: kindlasti oli see meie halvim mäng

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk
Tiit Sokk Foto: Peeter Langovits

Eesti korvpallikoondise lootused jõuda EM-finaalturniirile said tugeva hoobi, kui koduväljakul jäädi 53:84 alla Iisraelile.

«Kaks korda andsime vastastele edu sisse ja nii kõval meeskonnal pole rohkem vaja. Andsime paar korda järgi ja vastased surusid ka lõpuni,» sõnas Eesti koondise peatreener Tiit Sokk. «Kindlasti oli see meie halvim mäng.»

Eesti koondist oli tänaseks matšiks tulnud toetama täismaja publikut ning üle pika aja oli Saku suurhallis välja toodud ka lisatribüün.

«Vastaste kuue põhimängija jaoks on tavaline mängida selliseid mänge. Meil on paljud noored harjunud mängima tavapäraselt umbes 500 inimese ees. Hetkel käis see neile lihtsalt üle jõu. Sellised mängud on meile aga super-kogemused,» sõnas Sokk. «Mõnes olukorras jätsime visked panemata ja tegime paar lolli pallikaotust. Kohati mängisime rünnakul üle.»

Juba kolmapäeval ootab eestlasi ees järgmine matš, kui võõrsil minnakse vastamisi Montenegroga. «Praegu on meeskonnal kõva rutiin sees ja paneme nüüd lennukisse. Läheme paneme nüüd hea mängu otsa,» sõnas Sokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles