Sten-Timmu Sokk siirdub Gruusia liigasse

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Timmu Sokk (vasakul).
Sten-Timmu Sokk (vasakul). Foto: Raigo Pajula

Eesti korvpallikoondise mängujuht Sten-Timmu Sokk allkirjastas täna hommikul lepingu Gruusia meistriliiga tugevuselt teise meeskonna Tbilisi Olimpiga.

«Euroopa mõistes pole ma kuigi tuntud mängumees. Mul oli võimalus minna vahetusmeheks Tšehhi ja Portugali klubidesse, kuid Gruusiast pakuti põhimängujuhi kohta ja otsustasin selle vastu võtta,» rääkis Sokk. «Välismaal tuleb ära käija, enne ei võeta sind kusagil tõsiselt. Minu vastu tundis huvi ka üks Ukraina meeskond, ent agendi sõnul oli neid häirinud see, et olen mänginud vaid Eesti liigas ja nad ei teadnud, mida minult tegelikult oodata.»

Soku teada muutub Gruusia liiga iga aastaga aina tugevamaks. Juba mullu pallis seal üle 40 leegionäri. «Liiga tasemel pole häda midagi. Agent soovitas seda varianti, pean ju teda ka kuulama,» lausus ta.

Praegu Eesti koondisega EM-valiksarjas osalev Sokk saab pärast koondisemänge nädala puhata, alles seejärel peab ta sõitma oma uue koduklubi käsutusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles