Nõmme Kalju vanameister Terehhov valiti augustikuu parimaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov.
Sergei Terehhov. Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Jalgpalli meistriliiga augustikuu parimaks treeneriks tunnistati Narva JK Transi ohjad taas haaranud Aleksei Jagudin, mängijaks Nõmme Kalju vanameister Sergei Terehhov.

Seni üle ootuste kesiselt esinenud Transi vorm liikus augustis selgelt tõusuteele. Ehkki kuu esimene mäng liider Nõmme Kaljule 0:1 kaotati, viigistati seejärel Paidega 0:0 ja alistati järjest Tallinna Kalev 1:0, Kuressaare 2:0 ja lõpuks sel hooajal esimesena Levadia samuti 2:0.

Nõmme Kalju tunnistas augustis vaid võite. Järjest saadi jagu Transist (1:0), Viljandist (3:0), Paidest (2:0) ja Kuressaarest (9:0). Terehhov tegi neist kaasa kolmes esimeses, lüües Transi vastu ka võiduvärava.

Esiliigas ei näi sel hooajal vastast olevat FC Infonetile, kes kuuest augustikuisest mängust võitis viis ja viigistas ühe. Nii sai kuu parima treeneri tiitli teenitult Aleksandr Puštov. Hooaega Tammekas alustanud Georgi Ivanov naasis juulis juurte juurde ehk SK 10 ridadesse ning andis kohe suure panuse. Ivanov lõi augustis kolm väravat.

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist, suhtumist vastasvõistkonda jms.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles