Nadali vigastuspaus kestab veel vähemalt kaks kuud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: SCANPIX

Meeste tennise maailma edetabelis kolmandal kohal paiknev Rafael Nadal loobus Davis Cupi poolfinaalist ning teatas, et jääb tenniseväljakutelt eemale veel vähemalt kaheks kuuks.

«Järgneva kahe kuu jooksul Nadal väljakutele ei naase, vaid puhkab ja ravib oma põlve,» vahendab AFP ametlikku pressiteadet. «See tähendab, et ta ei saa aidata Hispaaniat Davis Cupi poolfinaalis USA vastu.»

Tänavu Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel võidutsenud Nadal langes Wimbledonis üllatuslikult konkurentsist juba teises ringis ja pärast seda pole ta ühtegi võistlusmatši pidanud, karjääri jooksul 11 suure slämmi turniiri võitnud hispaanlane oli sunnitud loobuma nii Londoni olümpiast kui ka käimasolevast US Openist.

Nadalil on vasakus põlves kõõluserebend ning ta ei soovi enne naasta, kui on täielikult paranenud. «Tahan väljakutele tagasi ja tennist nautida, aga mul on veel pikk karjäär ees ning mu põlv vajab puhkust,» lausus 26-aastane Nadal. «Naasen siis, kui ma ei tunne enam valu ja saan ilma midagi kartmata mängida.»

Nadali sõnul on tema põlve seisund viimaste nädalatega kõvasti paranenud ning ta ei pea operatsioonile minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles