LeBron James ja Kanye West loodavad Liverpooli palluritega Las Vegases pidutseda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: SCANPIX

Korvpalliklubi Miami Heati superstaar andis Liverpooli jalgpalliklubi mängijatele lubaduse, et sel hooajal mõne tiitli võitmine tähendaks nende jaoks unustamatut pidu Las Vegases.

Liverpooli hooaeg ei ole kõige paremini alanud ning seni on kolme kohtumisega teenitud Inglismaa kõrgliigas vaid üks punkt. Siiski avaldas James lootust, et ehk õnnestub Liverpoolil mõni tiitel võita, kuna ta andis suvel Liverpooli võistkonna kaptenile Steven Gerrardile lubaduse, mida ta kavatseb kindlasti ka pidada, kirjutab Daily Mail.

Jamesi lubaduse kohaselt ootab Liverpooli mängijaid tiitlivõidu puhul Las Vegases selline pidu, mida nad ei ole varem näinud. Teiste seas on lubanud peost osa võtta ka räppar Kanye West.

«Veetsin koos Steven Gerrardiga aega ning ta suhtub oma meeskonda väga kirglikult. Spordis vajavad kõik mõnda stiimulit ja kui Liverpooli mängijad peaksid tänavu mõne tiitli võitma, siis ma korraldan Las Vegases neile elu parima nädalavahetuse,» lubas James.

«Kanye on samuti oma nõusoleku andnud ja uskuge mind, et keegi teine ei tea Vegast paremini kui LeBron ja Kanye,» teatas James. «Viime neid sellistesse kohtadesse, mille olemasolust ei tea 99 protsenti inimestest. On olemas Vegas ja siis on veel üks Vegas.»

Lisaks avaldas korvpallur, et ta kavatseb lähiajal lennata ka Inglismaale ning vaadata kohapeal ühte Liverpooli kohtumist.

«Lähen varsti ühte mängu vaatama ning võtan Kanye ja Jay-Z ka kaasa. Usun, et meil on siis võimalik täpsemalt reisist rääkida,» sõnas James. «Rahalise poole pealt läheb Liverpoolil hästi ja ka mul läheb hästi. Seega on minu huvides pakkuda sellist stiimulit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles