Schumacher: ma pole veel tuleviku kohta midagi otsustanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Bernie Ecclestone (vasakul).
Michael Schumacher ja Bernie Ecclestone (vasakul). Foto: SCANPIX

Vormel-1 boss Bernie Ecclestone vihjas enne eilset Belgia GP-etappi, et käimasolev hooaeg jääb seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri jaoks viimaseks, kuid sakslane ise väitis, et pole siiani veel kindlat otsust vastu võtnud.

Ecclestone andis intervjuu BBC heaks töötavale endisele vormelipiloodile Eddie Jordanile, öeldes, et tal on kahju, et Schumacher ei lahku võitjana, kuna ta on võitja, vahendab Planet-F1.

Selle peale uuris Jordan, kas Schumacher kavatseb siis peagi teatada, et lõpetab oma karjääri, kuid Ecclestone vastas: «Ma ei tea, ma ei tea.»

Pärast sõitu uuriti Schumacheri käest, kuidas ta Ecclestone’i sõnu kommenteerib. «Ehk ütles ta, et kui ma lahkun? Ütlesin talle, et ma pole oma tuleviku osas veel midagi otsustanud,» lausus Schumacher.

Oma karjääri 300. etapi sõitnud Schumacher sai eile 7. koha. «Nautisin sõitu, väga meeldiv oli esimese otsa koha eest võistelda, kahju ainult, et täitsa ette ei jõudnud,» nentis Mercedese rooli keerav Schumacher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles