Maailma üks ohtlikumaid ja väärtuslikemaid ründajaid on liitumas Chelsea või ManCity’ga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao näitamas, et ta on just löönud Chelsea vastu kolmanda värava.
Radamel Falcao näitamas, et ta on just löönud Chelsea vastu kolmanda värava. Foto: SCANPIX

Madridi Atletico väravakütti Radamel Falcao’d peetakse praegu maailma üheks kõige ohtlikumaks ründajaks ning viimati tõestas ta oma väärtust, kui ta lõi UEFA superkarika finaalis Londoni Chelsea võrku kolm palli. Nüüd seostatakse meest mitmete suurklubidega ning väidetavalt hakkabki ta alates jaanuarist pallima Inglismaa kõrgliigas.

Viimati võttis Kolumbia meedias sõna tema isa, kelle sõnul eelistaks tema poeg esindada Chelseat või Manchester City’t. Samas on väidetavalt teisigi huvilisi, kirjutab Daily Mail.

«Tema vastu tunnevad huvi kolm klubi. Nende seas on Manchester City, Chelsea ja üks klubi Venemaalt,» sõnas jalgpalluri isa. «Ta on juba väiksest peale imetlenud Chelseat ning tema jaoks oleks suur au esindada mõnda suurt Premier League klubi.»

Kolmubia ajakirjanduse andmetel ongi juba nende praeguse hetke kuulsaim jalgpallur Chelseaga eellepingu sõlminud ja alates jaanuarist hakkab Falcao pallima just selles klubis. «Rääkisin temaga eile väga põgusalt. Tema minimaalne müügisumma on 55 miljonit eurot, kuid talle ei meeldi rahast rääkida. Samas ei soovi ma rääkida ka eellepingust,» sõnas mängumehe isa.

Siiski tunnistas Radamel Falcao seenior, et tõenäoliselt saab tema poega juba jaanuris Inglismaal pallimas näha. «See on väga tõenäoline,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles