Reali legend: Ronaldo on oma palganõudmistega nagu jonniv laps

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi endine kaitsja Enrique Perez Diaz, hüüdnimega Pachin, leiab, et klubilt suuremat palka sooviv Cristiano Ronaldo on oma nõudmistega nagu jonnakas laps, keda ei maksa üleliia tõsiselt võtta.

Ronaldo ei tähistanud võidumängus Granada üle oma väravaid ja teatas pärast kohtumist ajakirjanikele, et tunneb end õnnetuna, lisades, et põhjused olevat professionaalset laadi ja klubi on tema tusatsemise põhjustega kursis. Pachin leidis aga, et kui Ronaldo sooviks tõesti lahkuda, oleks ta sellest juba varem märku andnud.

«Minu silmis on ta nagu jonnihoogu sattunud väike laps. Ma ei usu, et Ronaldo oleks tegelikult Madridis õnnetu. Sellisel juhul oleks ta oma muret varem kurtnud. Miks ta ei peaks õnnelik olema? See meeskond on tema ümber ehitatud ja õige ka, sest ta on väga eriline mängija,» lausus Pachin.

«Kui ta tahaks lahkuda, oleks ta seda öelnud enne üleminekuakna sulgumist. Realil pole mõtet suurt midagi ette võtta. Rääkigu Ronaldoga lihtsalt asjad sirgeks. Aeg-ajalt juhtub ikka nii. Nüüd hakatakse teda maha tegema ja seletama, et ta tahab lihtsalt paremat lepingut. Ent kui ta veel väravaid lööb, unustatakse see kõik. Madrid vajab teda, ta on ainulaadne ja asendamatu mängija,» ülistas 73-aastane Pachin Ronaldot.

Hetkeseisuga on Ronaldo pidanud Reali eest 149 mängu ja löönud 150 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles