Ferguson saadab Bolti kohtumises Madridi Realiga väljakule

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt Manchester Unitedi särgiga.
Usain Bolt Manchester Unitedi särgiga. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener sir Alex Ferguson soovib Jamaica jooksuässa Usain Bolti näha oma meeskonna särgis mängimas ning sprinter võib saada oma võimaluse kohtumises Madridi Realiga.

«Usain on huvitav mees ja suur Unitedi fänn ning ta sooviks osaleda mõnes heategevuslikus kohtumises. See oleks suurepärane, kui ta saaks mängida järgmisel aastal Madridi Reali legendide vastu,» sõnas Ferguson Inside Unitedile.

Pärast Londoni OMi rääkus kuuekordne olümpiavõitja, et tema suureks unistuseks on mängida Unitedi särgis. «Inimesed arvavad, et ma teen nalja, kuid kui Ferguson mind kutsuks, siis ma ei suudaks talle ära öelda,» sõnas Bolt.

Ferguson märkis veel, et Londoni OMi ajal panustas ta ka Bolti võidule ning teenis sellega korraliku kasumi. «Pean teda tänama, kuna tegin tema peale oma suurima panuse,» lisas Ferguson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles