Raio Piiroja osaleb Norras endise treeneri mälestusmatšil

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: PP

Eelmises valiktsüklis Eesti jalgpallikoondises kaptenipaela kandnud Raio Piiroja jääb algava MM-valiksarja algusest vigastuse tõttu eemale. Samas ei jälgi ta kohtumist ka staadionil, kuna viibib samal ajal Norras, et osaleda endise treeneri Knut Torbjørn Eggeni mälestuskohtumisel.



Tänavu veebruaris enesetapu teinud Eggen oli aastatel 2002–2006 Fredrikstadi juhendaja ning tema tõigi eestlase omal ajal meeskonda. Nüüd korraldatakse Eggeni auks mälestuskohtumine ja platsile on jooksmas ka Piiroja. «Tema mind omal ajal tiimi võttis ning lähen austusest tema vastu sinna.

Vaatan, kuidas jalg on,» sõnas keskkaitsja. «Lähen reedel sinna ja pühapäeval on mäng.»
Piiroja kuulub eelseisvas matšis Team Eggeni ridadesse ning neil tuleb vastamisi minna Team Rosenborgiga. «Kuigi klubil läheb praegu kehvasti, tuleb selleks matšiks kindlasti kohale täismaja,» lisas Piiroja.

Kui vahepeal tegi keskkaitsja ka pallitrenni, siis praegu pole ta mänguvahendiga harjutanud. «Viimasel ajal olen natuke jooksnud, vaikselt läheb paremuse poole. Arutasin ka koondise arstidega oma olukorda ning me ei soovi praegu kiirustada. Tahaks järgmiseks aastaks jala korda saada,» märkis ta.

Piiroja jaoks on küllaltki uudne ka olukord, et koondis alustab uut valiksarja, kuid alati meeskonda aidata sooviv kaitsja peab eelseisvaid matše kõrvalt jälgima. «Kui vaatasin kohtumist Poolaga, siis tekkis ikka suur mängu­isu.

Tribüünil vaatad platsil toimuvat ikka nagu mängija ja väga raske on olla kõrvaltvaataja,» sõnas ta. «Seekord tuleb kohtumist siis internetist vaadata. Võib-olla käin reedel koondise hotellist läbi, kuid pean vaatama, kuidas nende päevakava on paika pandud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles