Pildid: tutvu Raju 10 Eesti võitlejatega

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helin Paara
Helin Paara Foto: MMA Raju

13. oktoobril Tartus A. Le Coq spordimajas toimuv Eesti sportliku vabavõitluse liiga juubeliüritus Raju 10 toob fännideni Eesti parimad võitlejad.

«Kaheksa tõsist võitlejat on võistlusteks tugevalt valmistumas ning ootavad saabuvaid lahinguid,» kommenteeris eelseisvat Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

«Treeninguid on tõesti palju - hetkel olen ise Saaremaal treeninglaagris koos Lauri Mägiga, nädalavahetusel sõidab Rajuks USAst Eestisse tagasi tulnud Alik Tseiko Soome treenima, ülejärgmine nädal möödub treeninglaagris Tallinnas, mis omakorda tipneb sügislaagriga,» lisas Tõnissaar.

Uuel nädalal hakkavad selguma ka Eesti võitlejate vastased - Itaaliast, Prantsusmaalt, Poolast, Rootsist, Soomest ja Lätist.

Sissejuhatus vabavõitluse nädalavahetusse algab sportlaste avaliku kaalumisega reedel, 12. oktoobril kell 18 Tasku Keskuse aatriumis. Raju laupäevase võistluspäeva juhatab sisse amatöörsportlaste võistlus kell 13.00, kuhu sissepääs on kõigile huvilistele tasuta.

Esmakordselt on võimalus Raju jälgida ka neil, kes mingil põhjusel kohale tulla ei saa - nimelt tehakse kogu üritusest sport.postimees.ee vahendusel rahvusvahelise HD-kvaliteediga otseülekanne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles