Keel: ähvardav pilv tuli sealt, kust kõige vähem ootasime

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondise peatreener Avo Keel (keskel)
Võrkpallikoondise peatreener Avo Keel (keskel) Foto: Laura Oks

Eesti võrkpallikoondis alustas Belgias toimuvat EM-valikturniiri esimest osa valusa 2:3 kaotusega Hollandi vastu. Peatreener Avo Keel ei olnud rahul meeskonna blokiga ning kritiseeris ka mõne mängija tegutsemist.

«Tulemus on jama,» võttis Keel alustuseks mängu lühidalt kokku. «Kaotasime bloki 11:19. See on täiesti enesekontrolli küsimus, mängijad ei tohi palle käte vahelt niimoodi läbi lasta.»

Diagonaalründaja koha peal alustas täna Argo Meresaar, kes ei näidanud aga piisavat ründeefektiivsust. Vahetusest sekkunud Oliver Venno sai peatreenerilt täna aga kiitvaid sõnu ning homses mängus Iisraeli vastu on algkoosseisus juba tema.

Eriti rahulolematu oli peatreener Keel aga nurgaründaja Keith Puparti tegutsemisega. «Ähvardav pilv tuli sealt, kust me seda kõige vähem ootasime – treeningmängudes mängis Pupart väga hästi, kuid täna oli ta nagu peata,» selgitas peatreener, kelle sõnul võttis mängija platsil vastu palju arusaamatuid otsuseid. Põhikoosseisust Keel siiski meest ei taganda: «Pupart on vaja mängima saada, teist võimalust ei ole.»

Päris rahule ei jäänud peatreener ka koondise uute meeste Kardo Kõresaare ja Martti Juhkami tegutsemisega.

Eesti jäi kohtumises 0:2 kaotusseisu, kuid suutis seejärel viigistada. Tundus, et hea emotsiooni pealt peaks otsustavas geimis Eestil väike eelis olema, kuid siiski võeti vastu valus 13:15 kaotus. «Tegime otsustavas geimis paar rünnakuviga ning lõime ka paar korda blokki. Otsustuskindlusest jäi meestel puudu,» arutles Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles