Rajale naasnud Kubica sihib 2014. aastaks taas kohta F1-sarjas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica
Robert Kubica Foto: SCANPIX

Raske ralliavarii järel mullu veebruaris vormel-1 sarjast eemale jäänud Robert Kubica avaldas Itaalia meediale, et tal on paika pandud tulevikuplaan, mille kohaselt võiks ta ülejärgmisel hooajal taas kuninglikku vormelisarja jõuda.

Rängalt paremat kätt ja õlga vigastanud ning mitu operatsiooni üle elanud poolakale ennustasid arstid võistluskarjääri lõppu, ent sel nädalavahetusel naasis 27-aastane Kubica rallirajale, roolides Itaalias Ronde Gomitolo di Lana rallil Subaru Imprezat. Poolaka enda sõnul on loodetavasti tegu alles esimese sammuga vormel-1 sarja naasmise suunas.

«Tagasi vormel-ühte? 2014. aastal, aga ma ei ta veel, kas mu teekond lubab mul sinna jõuda,» lausus Kubica SkySport24-le. Rallil osalemist põhjendas ta nii: «Tahtsin taas võistlusärevust tunda, seepärast osalen kõigepealt siin, seejärel San Martino rallil ja eks siis vaatame edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles