Talts: Serbia ei üllatanud, olime nende ohjamiseks valmis

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts Serbia vastu.
Janar Talts Serbia vastu. Foto: Toomas Huik

Eesti korvpallikoondise põhitsenter Janar Talts tunnistas pärast EM-valikturniiril kodus Serbia alistamist, et see oli magus võit, kuid samas jättis hinge kahetised tunded – edasipääsulootus on ikkagi veel väike.

«Läksime mängima nagu iga mängu, oma asju tegema. Lootsime, et suudame Serbia eksima panna ja nii ka juhtus,» rääkis Talts.  «Lõpus oli õnn meie poolel. Vastased ei üllatanud meid, teadsime, et neil on igas liinis tipptasemel tegijad. Olime nende ohjamiseks piisavalt valmis.»

Taltsi hinnangul oli tähtis see, et punkte tuli igast liinist ja lauavõitlus oli ka heal tasemel. «Nenad Kršticit oli väga raske takistada, aga ülejäänutega saime enam-vähem hakkama. Tegutsesime hästi võistkondlikult,» rääkis Talts ja lisas, et edu sai võimalikuks tänu sellele, et suuri mõõnasid suudeti vältida. «Võistkond säilitas positiivsuse.»

Vaata ka videot Siim-Sander Vene kommentaariga:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles