Sokk: mehed andsid endast rohkem kui sada protsenti

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk.
Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk jagas EM-valikturniiril Serbia alistanud hoolealuste kohta kiidusõnu. «Mehi tuleb kiita hinge eest… et nad on korvpallurid! Tublid poisid! Seljataga on hulk raskeid mänge ja väsitavaid reise, kuid mehed suutsid end kokku võtta ja anda endast seekord rohkem kui sada protsenti,» lausus ta.

Soku sõnul tegi mängis meeskond täpselt nii, nagu treenerid soovisid. «Rünnakul tegime oma asjad korralikult ära ja suutsime kiirustamist vältida – nii raskes tsüklis ei saa hurraakorvpalli mängida,» selgitas ta.

«Reinar Hallik tõmbas meid oma kolmastega reepeale ja teised tulid hästi järgi. Kui saame kolmeseid hästi sisse, on see meie mäng, esimest korda oli meie kolmeste tabavus nii tähtsas mängus 40 protsenti. Arutasime juba enne mängu, et kui jääb alla selle, on raske vastu saada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles