Vanemad kaebasid olümpiavõitja laimu eest kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tianna Madison
Tianna Madison Foto: SCANPIX

Londoni olümpial 27 aastat vana maailmarekordi purustanud USA teatenelikusse kuulunud Tianna Madisoni vanemad kaebasid ta kohtusse, väites, et tütar on neid laimanud.

Madison võitis Londonis koos Allyson Felixi, Bianca Knighti ja Carmelita Jeteriga 4 x 100 m teatejooksus maailmarekordi 40,82ga kulla.

Madisoni vanemad Robert ja Jo Ann Madison aga kaebasid oma 27-aastase tütre ja tema abikaasa John Bartoletta kohtusse, väites, et nad on märtsi algusest saadik levitanud valesid, rääkides ajakirjandusele, et vanemad on olnud isekad, kiuslikud ning temalt raha välja petnud. Vanemate enda sõnul on nad olnud armastavad, toetavad ja lahked, vahendab FOX News.

Madisonide sõnul on tütar neid vääralt süüdistanud oma raha kõrvalepanemises ning selles, et nad lubasid teadlikult enda koju noormehe, kes oli Tianna Madisoni seksuaalselt ahistanud.

Olümpiavõitja ega tema vanemad pole kohtuasja ajakirjanikele kommenteerinud.

«Tianna ja tema perekond peaksid praegu tähistama tema kullavõitu, vähemalt Tianna kavatseb sellele keskenduda,» kommenteeris sprinteri esindaja Brian Butler The Chronicle-Telegramile.

Madisoni vanemate advokaat Scott Schooler sõnas, et hoolimata kohtuasjast loodavad vanemad siiski oma tütrega ära leppima. «Nad ei tee seda raha pärast. Kokkuvõttes tahavad nad taastada suhet oma tütrega. Aga rohkem ma sellest rääkida ei saa,» sõnas advokaat.

Kohtule esitatud kaebusest ilmneb aga, et vanemad nõuavad tütrelt laimu levitamise eest kompensatsiooniks 50 000 dollarit ehk üle  38 000 euro, lisaks tahavad nad, et tütar kõik kohtukulud kinni maksaks.

Schooleri sõnul soovivad vanemad kohtuasjaga aga pelgalt tütre tähelepanu saada. «See on Tiannale äratuskellaks, et ta vaataks, mis tema ümber toimub,» selgitas Schooler. «Loodetavasti ta mõistab, et vanematega läbisaamine on oluline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles