Tarvas loobus ameeriklase meelitamisest, nüüd jahitakse Arbetit

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet kerkis sel suvel koondise üheks liidriks.
Gregor Arbet kerkis sel suvel koondise üheks liidriks. Foto: Laura Oks

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreeneri Andres Sõbra sõnul loobus ta võimalusest kutsuda oma meeskonda ameeriklasest tagamees Brandis Raley-Ross. Põhjuseks oli mängija agendi jäärapäisus.

«Nad soovisid, et ostaksime ette ära mängija lennupiletid, kuid mina ütlesin, et las mees tuleb esmalt siia ja kui teeme lepingu, küll siis saab ka piletid makstud,» selgitas Sõber lahkhelide tagamaid. «Praeguse seisuga polegi mul kedagi sellele kohale tulemas.»

Möödunud nädalal tegi Sõber liitumisest juttu Eesti koondises väikese ääremängija kohal tegutseva Gregor Arbetiga. «Leppisime kokku, et vestleme pärast valiksarja lõppu uuesti. Gregor on praegu vaba mees, ühegi teise klubiga pole ta seotud,» märkis Sõber.

Tarva juht möönis, et Arbetist rohkemgi oleks tal vaja ühte teravat mängujuhti, aga sellist meest pole kusagilt võtta. «Neljandat lätlast ei taha ma tuua, pakuti ka üht serblast, kuid see oleks täiesti riskiost – tema tegelikust tasemest pole meil ju aimugi,» arutles Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles