Casillas: pole kindel, et kvalifitseerume

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania jalgpallikoondise väravavaht Iker Casillas treeningul.
Hispaania jalgpallikoondise väravavaht Iker Casillas treeningul. Foto: SCANPIX

Kolmel suurturniiril järjest valitsenud Hispaania jalgpallikoondise väravavaht Iker Casillas ütles enne nende esimest MM-valikmängu Gruusiaga, et taas MMile jõudmist ei tohi võtta enesestmõistetavana.

Varem vabastati valitsev maailmameister valikmängudest, kuid 2006. aasta valikmängudest alates see reegel tühistati ning nii peabki Hispaania koos teiste riikidega võrdselt valikmängude kaudu finaalturniirile pääsme lunastama, vahendab Soccernet.ee.

«Loomulikult on see pisut veider, et valitsev meister automaatselt turniirile ei kvalifitseeru, kuid otsustati, et nii on parem,» rääkis Casillas. «Võib juhtuda, et me ei pääsegi Brasiiliasse ning oleks imelik, kui meid seal ei oleks, seega peame mõtlema oma mängudele ja sellele, mida meie teeme.»

Hispaania sattus ühte valikgruppi Prantsusmaa, Valgevene, Soome ja Gruusiaga. «Peame võtma oma esimesed kolm punkti, teades, et peale Prantsusmaa on kõik sellised vastased, kes meile probleeme ei tohiks valmistada,» jätkas Casillas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles