Rakveres toimub nädalavahetusel korvpalliturniir Tarvas Cup

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas eelmisel hooajal pärast pronksikohtumist.
Rakvere Tarvas eelmisel hooajal pärast pronksikohtumist. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eeloleval nädalavahetusel toimub Rakvere spordihallis traditsiooniline korvpalli karikaturniir, mis kannab tänavu korraldajaklubi järgi nime Tarvas Cup.

Jõuproovil teevad kaasa neli meeskonda - põhjanaabrite Joensuu Kataja ja kodumaised Tallinna Kalev, TTÜ Korvpalliklubi ning võõrustajate Rakvere Tarvas.

Tarvas astub ühtlasi üles karikakaitsja rollis. Kui Tarvale on need mängud tänavusel hooajal esimesteks, siis TTÜ KK on vormi jõudnud kontrollida nii Eestis kui ka lõunanaabrite juures Lätis. Tehnikatudengid ei saa hooaja alguse üle kurta, sest Lätist naasti viimati kaotusekibedust tundmata - kahel korral saadi jagu Valmierast (79:78 ja 76:68), korra Turibast (97:65) ja Läti Ülikoolist (86:71). Lisaks juhatati võidukalt sisse Eesti karikavõistlused, kus avaringis ületati teises liigas palliv Iisaku 141:83.

Tallinna Kalev on seni otsinud kooskõla palliplatsil ühel jõuproovil - Karu Katus Cupil - mis peeti septembri alguses Tallinnas. Selle turniiri finaali jõudnud kalevlased tunnistasid otsustavas matšis TTÜ KK veenvat 93:63 paremust.

Joensuu Kataja, kes Rakvere publikule tuttav juba varasemast (mullu vandusid soomlased Tarva karikaturniiri finaalis kodumeeskonnale alla 56:75), üritab sarnaselt Rakvere klubiga tänavu pääsu FIBA EuroChallenge sarja alagrupiturniirile. 

Tarvas Cupi poolfinaalides kohtuvad reedel kell 18.00 Rakvere Tarvas ja Tallinna Kalev ning kell 20.00 Joensuu Kataja ja TTÜ KK. Laupäeval algusega kell 12.00 peetakse pronksi- ja kell 14.00 finaalkohtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles