Klitškole kaotanud Charr tahab uuesti poksida ja esitas naeruväärse protesti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Charr nõuab Vitali Klitško vastu kordusmatši.
Manuel Charr nõuab Vitali Klitško vastu kordusmatši. Foto: SCANPIX

Laupäeval poksi WBC raskekaalu tiitlimatšis Vitali Klitškole kaotanud Manuel Charr püüab protesti abiga uut kohtumist välja võidelda, kuid ukrainlane peab tema püüdlusi arusaamatuteks.

Ringikohtunik tunnistas Klitško võitjaks neljandas raundis, kui ta Charri kulmu nii kõvasti lõhki lõi, et arst ei lubanud Saksamaa esindajal enam edasi poksida. Charr rõhub nüüd aga sellele, et arst tohterdas teda Klitško punases ringinurgas, mitte aga tema enda sinises nurgas.

Klitško reageeris Charri protestile täieliku hämmastusega. «Mis mõttega ta nii teeb?» imestas 41-aastane Klitško Kiievis toimunud pressikonverentsil. «Veel üks või maksimaalselt kaks raundi ja ma oleksin ta põrandale löönud.»

Charri tiim usub siiski, et õigus peab neile jääma. «Protest on ajendatud ilmselgest ja vaieldamatust rikkumisest. Ametlikud reeglid jagati mõlemale poolele kätte päev enne matši korraldatud koosolekul,» rõhutas Charri mänedžer Pit Gleim. «Ma ei pole saanud siiani silmatäitki magada, sest minult rööviti võit. Peame uuesti poksima,» kurtis ka Charr ise oma Facebooki kontol.

Samas ei näi Diamond Boy hüüdnime kandva sakslase lootused tulemuse tühistamisele kuigi head, sest ka Saksamaa Profipoksi Föderatsiooni president Thomas Pütz teatas juba, et mingit reeglite rikkumist ei toimunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles