Siim-Sander Vene: eks homme läheb telefon punaseks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene.
Siim-Sander Vene. Foto: Andres Haabu / Postimees

Eesti korvpallikoondis alistas viimases EM-valikmängus kodus Islandi ja peab nüüd ära ootama õhtuse Serbia ja Iisraeli mängu tulemuse, et teada saada, kas finaalturniirile pääseti või mitte.

«Täna saime kohe kaitses hästi pidama ning rünnakul panime oma visked ära. Rahvas tuli ka mõnusalt kaasa,» rääkis täna Eesti edukaimana 23 punkti visanud Siim-Sander Vene.

«Eks läheme nüüd kõik koos tänaõhtust Serbia ja Iisraeli kohtumist vaatama. Eriti ei julge Serbia kaotust loota, nad kindlasti lähevad kõvasti panema, aga kunagi ei tea, mis juhtuda võib,» ütles ääremängija Serbia ja Iisraeli vahelise kohtumise kohta, mis otsustasb Eesti edasipääsu finaalturniirile.

Algava klubihooaja kohta ei ole Venel veel midagi kindlat öelda. Tema mängijaõigused kuuluvad Kaunase Žalgirisele, ent ilmselt antakse mees uueks hooajaks laenule. «Uue klubi leidmise kohapealt on hetkel ootusaeg. Eks homme läheb mul telefon punaseks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles