Pareiko: kaks momenti otsustasid mängu saatuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: SCANPIX

Igapäevaselt Poola kõrgliigas Krakowi Wisla ridades mängiv Eesti jalgpallikoondise väravavaht Sergei Pareiko vahetas pärast lõpuvilet ka mõtteid poolakast väljakukohtuniku Marcin Borskiga.

«Ma küsisin tema käest,  miks ta annab kohtumise 20. minutil sellise olukorra eest punase kaardi. Oli ju näha, et Türgi surub selles kohtumises ja niimoodi võeti meilt üldse mängimise võimalus ära,» ütles Pareiko. «Meil oli lootus selles kohtumises punkte teenida, kuid 20. minutil rikuti need juba ära.»

«Olukord, kus (Enar) Jäägerile anti punane kaart, oli umbes 24 meetri kaugusel väravast ja see oli tavaline võitlusmoment. Selles situatsioonis oleks kindlasti piisanud ka kollasest kaardist. Natuke varem oli vastaste värava all sarnane olukord, kuid siis vilet ei tulnud. Need olid kohtumise kaks võtmemomenti ja tõid vastastele ülekaalu ning andsid neile lisakäigu,» lisas Pareiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles