Korvpallikoondise resultatiivseimaks kerkis 21-aastane mängija

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (vasakul) ja Gert Dorbek mängus Islandi vastu.
Siim-Sander Vene (vasakul) ja Gert Dorbek mängus Islandi vastu. Foto: Andres Haabu / Postimees

Euroopa meistrivõistluste valikturniiril oma poolehoidjaid  rõõmustanud Eesti korvpallikoondise resultatiivseimaks mängijaks kerkis 21-aastane Siim-Sander Vene.

203 cm pikkune Vene oli lõppenud EM-valikturniiril Eesti korvpallikoondise tulemuslikeim korvikütt, kogudes 25,9 mänguminuti jooksul keskmiselt 14 punkti, 6,8 lauapalli ja 1,9 korvisöötu mängus, vahendab basket.ee.

Kaunase Žalgirise hingekirjas olevale Venele järgnevad Euroliigaklubi Siena Montepaschi mängija Kristjan Kangur (13,3) ja Itaalia meistriliiga klubis Varese Cimberio palliv Janar Talts (10,3).

207 cm pikkune ja 29-aastane Talts kerkis aga parimaks lauavõitlejaks, võttes kümne mänguga keskmiselt 8,3 lauapalli mängus. Talle järgnesid Vene 6,8 ja Kangur 5 lauapalliga kohtumises.

Tulemuslikeim söötja ja parim vaheltlõikaja oli loomulikult koondise mängumootor Sten-Timmu Sokk, kes andis keskmiselt 4,8 korvisöötu ja võttis keskmiselt 1,4 vaheltlõiget mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles