Olümpiavõitja ratas müüdi tema teadmata maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Pendelton
Victoria Pendelton Foto: SCANPIX

Londoni olümpial keirinis kuldmedali võitnud Suurbritannia trekirattur Victoria Pendelton on alaliidu juhtide peale maruvihane, kui tema ratas müüdi tema teadmata maha.

Pendelton tahtis kuldmedali toonud ratast mälestuseks alles hoida, kuid kui ta sellele järele läks, sai teada, et see on müüdud, vahendab The Sun.

«Ütlesin neile juba ammu, et ostan selle ratta ära, aga nad müüsid selle mulle ütlemata maha,» pahandas 31-aastane Pendelton. «Ma ei tea täpselt, kes selle ära müüs või kellele see müüdi, igatahes on see läinud ja mina seda enam ei saa.»

«Õnneks jäid pump, pudelihoidjad ja mõned varupedaalid minu kätte,» jätkas ta. «Rattad müüakse iga hooaja lõpus ära, sest uuel hooajal saab uued rattad, mina ütlesin, et tahan seda ise osta, aga ei.»

Lisaks kuldmedalile võitis Pendelton sprindis hõbeda, samal alal sai ta neli aastat tagasi Pekingis kulla. Pärast Londoni olümpiat otsustas ta aga karjääri lõpetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles