Kosel selgub homme maailma parim kettaheitevõistkond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter
Gerd Kanter Foto: SCANPIX

Homme toimuvad Harjumaal Kose staadionil rahvusvahelised kettaheite maailmamängud, kus selgitatakse välja maailma parim kaheliikmeline kettaheitevõistkond.

Rahvusvaheline kergejõustikuõhtu toob Kosele esmakordselt nii kõrgetasemelise kergejõustikuvõistluse. Meeskondliku kettaheitevõistluse käigus selgitatakse juba kuuendat aastat järjest välja maailma parim kaheliikmeline kettaheitevõistkond.

Kose staadionil näeb võistlemas Londoni olümpiamängudel hõbemedali võitnud Aasia rekordimeest iraanlast Ehsan Hadadit, mullust Euroopa meistrit Piotr Malachowskit, Austraalia ja okeaania rekordimeest Benn Haradine’i ning mitmeid teisi maailma tippu kuuluvaid kettaheitjaid.

Eesti au ja eelmise aasta võitu kaitsevad kahekordne olümpiamedalivõitja Gerd Kanter ning Ateena olümpiapronks, vanameister Aleksander Tammert.

Kaheliikmelised võistkonnad selgitavad maailma parima kettaheitetiimi kuue heite jooksul. Arvesse läheb iga mehe parim katse.

Lisaks meeste kettaheitele on kavas ka meeste kuulitõuge ning võistlused noortele heitjatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles