Suurbritannias õpetatakse, kuidas saavutada jalgpallurite naiste välimus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coleen Rooney
Coleen Rooney Foto: SCANPIX

Suurbritannias asuvas kutsekoolis West Cheshire College’is korraldatakse oktoobris kahepäevane kursus, kus õpetatakse neidudele, kuidas saavutada glamuursete jalgpallurite naiste välimus.

Kursusel õpetatakse, kuidas ennast meikida nii, nagu seda teevad Suurbritannia kuulsaimad jalgpallurite naised Coleen Rooney, Abbey Crouch ja Alex Gerrard, vahendab The Sun.

Lisaks õpetatakse jalgpallurite naistele omaseid soenguid tegema, 50,5 naelsterlingi suuruse lisatasu eest on võimalik õppida, kuidas endale kunstripsmeid paigaldada.

«Tahtsime teha sellist kommertslikku kursust ja hakkasime mõtlema, et tihti astuvad tüdrukud salongi ja ütlevad, et tahavad mõne jalgpalluri naise moodi olla – suur soeng, kunstripsmed ja tugev meik,» selgitas programmi üks juhtides Karen Bennison. «Meie õpetame, kuidas selline glamuurne välimus saavutada, jäädes samas elegantseks. Näitame, kuidas õigesti isepäevituvat kreemi tarvitada, kuidas kunstripsmeid ja juuksepikendusi paigaldada, lisaks õpetame erinevaid jumestusnippe, et saavutada sarnane välimus nagu kuulsustel.»

«Aga meie eesmärk pole mingeid kloone luua või tüdrukute üle nalja teha, tahame just aidata neil enesekindlamaks, elegantsemaks ja julgemaks saada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles